Tarieven

Onze tarieven staan garant voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Eventueel kunnen ook bijzondere prijsafspraken worden gemaakt, zoals een vaste prijs (fixed fee) of een gematigd uurtarief in combinatie met een succes fee. Voor incassozaken hanteren we nog gunstiger tarieven en een werkwijze die er in de meeste gevallen op neerkomt dat onze bemoeienissen volledig door de debiteur worden vergoed.

Voor bedrijven en instellingen bestaat verder nog de mogelijkheid om een of meer van onze abonnementen op rechtsbijstand en advies af te sluiten. Daarmee bent u voor een relatief gering bedrag gedurende een langere periode verzekerd van onbeperkte rechtsbijstand. Dat levert niet alleen een aanzienlijke besparing van kosten op, maar ook de rust en zekerheid van een huisadvocaat aan wie u altijd advies kunt vragen.

Voor nadere informatie kunt u contact met één van de advocaten opnemen. Vanzelfsprekend worden de financiële condities en mogelijkheden in uw zaak concreet met u besproken wanneer u een zaak bij ons aanbrengt.

Rechtsbijstandverzekering

Hebt u een rechtsbijstandverzekering? Klik dan hier voor informatie over uw recht op een vrije advocaatkeuze en de door ons gehanteerde werkwijze met de rechtsbijstandverzekeraars.

 

Claushof 4
4532 BB Terneuzen

 

+31 (0)115 - 68 33 33

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Algemene informatie

KvK: 61010154
BTW-nr.: 854163608B01

Derdenrekening: NL36 INGB 00048 141 61
t.n.v. Stichting Beheer Derdengelden Scot Advocaten

Klachten en geschillen
Algemene voorwaarden